Bli medlem

Stöd Finlands gladaste supporterklubb!
GREEN MEAN MACHINE

Inget lag är större än sina supportrar. IFK:s officiella supporterklubb ordnar bland annat tifon på hemma- och bortamatcher, resor till bortamatcher samt matchuppladdning och medlemskvällar tillsammans med samarbetspartners. Och framförallt, tack vare GMM:s insatser så stiger stämningen på läktaren. Vi ger spelarna på plan den extra passionen och modet. Detta är både viktigt och nödvändigt för att säkra nya segrar. Det krävs inte bara elva man för att vinna i fotboll, ibland behövs det en hel läktare!

Stöd GMM med valfritt bidrag eller betala in medlemsavgiften på 10 €/år. Som medlem i GMM finns möjligheten att köpa ett förmånligt Klacksäsongskort för endast 98 €. Det berättigar till inträde till IFK’s samtliga hemmamatcher förutom Champions League. Kortet är giltigt endast på GMM ́s klackplats (ståplats).

Säsongs- och medlemskort finns att köpa på IFK ́s kansli, eller så gör du en inbetalning till bankkontot: FI26 6601 0010 3951 76 (AABAFI22). Viktigt att du uppger namn och kontaktuppgifter.

Hjälp till att färga WHA grönt och vitt. Tillsammans mot nya (liga)segrar!

KONTOUPPGIFTER

FI26 6601 0010 3951 76 (AABAFI22) (Green Mean Machine r.f.)
MEDLEMSAVGIFT 2017 10 €